Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image.png



Αρχικά, είχε επιλεγεί το ταξιδιωτικό γραφείο Connection Travel  για το ξενοδοχείο Hotel Luxemburg 3* με τιμή κατά άτομο 129 € και συνολική 3.999 €.

Στις 28/01/2020 με απόφαση της επιτροπής επιλογής ταξιδιωτικού γραφείου για την τετραήμερη εκδρομή της Β΄ Λυκείου στη Θεσσαλονίκη (19-22 /03 / 2020) πραγματοποιήθηκε αλλαγή ταξιδιωτικού γραφείου λόγω ασυνέπειας του επιλεγέντος ταξιδιωτικού γραφείου απέναντι στα υποσχηθέντα.  Πέραν των δυσανάγνωστων εγγράφων που συνόδευαν την αντίστοιχη προσφορά καθώς και η μη εγκυρότητα τους λόγω του εκτός προθεσμιών επικύρωσης τους, για τα οποία ελπίζαμε στην εκ νέου αποστολή των έγκυρων εγγράφων, διαπιστώσαμε κατά την ανάγνωση του συμφωνητικού ότι το ταξιδιωτικό γραφείο μας ζητούσε να υπογράψουμε πιθανή αλλαγή ξενοδοχείου χωρίς κόστος, αλλά κατά την κρίση τους.  Επειδή όμως η επιλογή των προσφορών εστιάζει στο ξενοδοχείο προκειμένου να προσφέρονται οι συνθήκες άνεσης αλλά κυρίως ασφάλειας στους μαθητές μας απορρίφθηκε η προσφορά καθώς δημιουργεί ανασφάλεια στους μαθητές, στους συνοδούς αλλά και στον σύλλογο διδασκόντων.

Για αυτό ανατέθηκε η εκδρομή στο PYRGOS TRAVEL και στο HOTEL KINISSI PALACE 4* με 146 Ε. Με αυτό το ταξιδιωτικό γραφείο το σχολείο μας συνεργάζεται σταθερά και οι υπηρεσίες του κρίνονται άριστες.